Lantbruk

Elstängsel

Elstängsel och tillbehör för elstängsel för kreatur, hästar, får, getter etc. Vi har ett komplett program inom elstängsel, allt för att bygga och montera ett effektivt elstängsel.

Vatten

Vattenutrustning och tillbehör för vatten till kreatur, hästar, får, getter, höns etc.  Vi har ett komplett program inom vattenutrustning, allt för att bygga och montera en effektiv vattenförsörjning. Vattentillbehör som värmebalja, elvattenkoppar, värmeplattor, vattenkar, betespumpar, vattenautomater, nivåregulatorer, värmekabel, vattentråg, vattenkoppar etc.

Foder

Foderutrustning och tillbehör för utfodring av foder till kreatur, hästar, får, getter och höns etc. Vi erbjuder dej ett komplett program inom foderutrustning. Fodertillbehör som foderkrubbor, foderhäckar, saltstenshållare, foderautomater etc.

Stall

Stallredskap som stallgrepar, spångrepar, gödselplockare, gödselskrapor och andra stallredskap kan du enkelt köpa hos oss. Sortiment från Delavals lantbrukskatalog, som den berömda DeLaval diskborsten, spendopp och diskmedel mm finns att tillgå. Köp din klippmaskin hos oss, vi har märken som DeLaval och Heiniger. Tillbehör som nya skär finns eller lämna in dina gamla för slipning hos oss för en billig peng.

Skadedjur

De elektriska flugfångarna och flugfälla bandet är effektiva för större ytor och är därför mycket populära i tex. stall, lagerlokal, industri, ladugård, restaurang etc. Vi ger dej möjligeten att fånga flugan, lätt som en plätt. Flugspray finns för dom som vill använda det. Tycker du att lilla myran skall bort, har vi olika produkter för det.

Elektroniska avskräckare

Används för att skrämma bort råttor och möss med ultraljud och magnetiska pulser. Vi har ett stort urval att välja på. Vill du istället använda musfälla så finns den mest effektiva och mest sålda hos oss. För att få bort mullvad som vill bo på din tomt så har vi ett antal olika fällor.

Varumärken

KAMPANJER

Våra Öppettider
Måndag-fredag 7-18
Lördag 9-14