Värme

Kaminer, pannor & brännare – sänker dina värmekostnader & värmer en hel villa

Bästa sättet att sänka dina elkostnader är att helt enkelt inte använda el. Med dagens Pelletspriser får du en skön värme för drygt 50 öre/kwh. Till skillnad mot värmepump, som fungerar som sämst när den bäst behövs, ger pelletskaminen samma värme oberoende av utetemperaturen. Pelletskaminen är ett perfekt komplement till värmepumpar när det är som kallast och elen som dyrast.

KMP har tillverkat pelletskaminer i 20 år. Den extremt höga verkningsgraden och användarvänligheten har gjort våra kaminer till de mest sålda i Sverige. Kmp är dom enda tillverkarna som har väggfläkten ”Drag” vilket innebär att du inte behöver någon skorsten.

MCZ är en Italiens största tillverkare av kaminer och en av dom ledande på den europeiska marknaden. Våra kaminer har optimal och intelligent reglering av förbränningen, fjärrkontroll med inbyggd termostat. Dessa ger också en fantastisk och nästan ljudlös drift.

Contura designar och tillverkar ett brett sortiment av braskaminer som är idealiska för att få värme i alla miljöer. Contura är en av de ledande tillverkarna av braskaminer i Skandinavien och Europa och kvalitetstänkandet genomsyrar hela produktionen för att uppnå de högsta kraven på kvalitet och effektivitet. Vi märker med stolthet våra braskaminer ”Made in Sweden”.

Skorstenar

En minst lika viktig del som valet av kamin är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna från din kamin. Vår skorsten ger maximal säkerhet och är konstruerad och godkänd för de flesta biobränslen, och det bästa av allt är att Premodul gör det möjligt för dig att installera din kamin nästan var du vill i huset. Vi saluför också skorstenar från Schiedel och Landy vent.

Träpellets

Vår pellets kommer från sveriges största pelletstillverkare Scandbio (fd.agrol/neuova) Med Scandbio kan du känna dig trygg som kund. Vi utlovar pålitliga leveranser av produkter med en jämn och hög kvalitet. Vi kommer aldrig att äventyra hållbarheten i ekosystem, miljö, fabriker, produktion eller affärer.

Hos oss hittar du också Pelletsförråd från Mafa. Mafa har allt från veckoförråd till större bulkförråd. Kontakta våra säljare så hjälper de dig!

Varumärken

KAMPANJER

Våra Öppettider
Måndag tom fredag 7:00 - 18:00
Lördag och söndag 9:00 - 15:00