Färg & interiör

Teknos är en av Europas ledande leverantörer av industrifärger och har en stark position på marknaden för konsument- och yrkesmålerifärger.  Teknos har produktion i sju länder: Finland, Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Ryssland och Kina. Egna försäljningsbolag finns i 17 länder. Därtill exporterar Teknos produkter till ett tjugotal länder via sitt agentnätverk. I Finland har Teknos produktionsanläggningar i Rajamäki och Helsingfors, där även bolagets huvudkontor och det ena av dess två forskningscenter ligger.

Teknos styrka är bolagets tekniska kompetens som stöds av starka satsningar inom forskning och produktutveckling. Teknos siktar på att göra företaget till en färgleverantör som kunder sätter på första plats.

Nordsjö har funnits i mer än 100 år. Nordsjö grundades 1903 under namnet Nordström och Sjögren. Under åren har mängder med svenska hus målats med vår färg. Fina gamla trähus i skärgården, nya radhus, moderna villor, skolor och arbetsplatser. Kökssoffor, fönster, väggar, golv, trädgårdsmöbler, tak med mera. Nordsjö ingår i AkzoNobel koncernen. AkzoNobel är ett mångkulturellt företag som förser kunder över hela världen med färg och kemi. AkzoNobel levererar mycket mer än färg till sina kunder tack vare starka varumärken, oöverträffad teknologi, service och distribution, tillsammans med sitt fokus på kontinuerlig utveckling av produkter.

Lim

Danalim är Skandinaviens ledande tillverkare av lim, fogmassa och spackel. Dom utvecklar och framställer kvalitetslösningar med fokus på kundens behov. På Dana Lim anpassas löpande deras omfattande produktprogram och tjänsteutbud efter marknaden.

Deras företag bygger på tre grundpelare: Den starka kund- och marknadsorienteringen, en högspecialiserad produktutveckling med tillämpningsmöjligheterna i centrum samt en rymlig, miljövänlig och samhällsansvarig företagsdrift.

Tapet

Boråstapeter Klassiskt moderna tapeter för inspirerande inredningar. Boråstapeter är Sveriges i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form – Boråstapeter vill vara en inspirerande förebild på tapetmarknaden.

Duro startade i Hagaström i Gävle 1930, i en gammal tobaksfabrik från slutet av 1800-talet. Målsättningen var att tillverka slitstarka och tåliga tapeter av högsta kvalitet och därför fick företaget namnet Duro, vilket betyder stark och varaktig. Duro är en av få tapetfabriker som har överlevt och idag är Duro belägna i Sveriges äldsta tapetfabrik, och använder fortfarande Duros originalmaskiner från resans början. Hela tillverkningsprocessen sker innanför Duros väggar, och från skiss till färdig produkt tar en kollektion totalt ett år att tillverka. Duro är stolta över sin skandinaviska tapettradition! Duros tapeter andas skandinavisk design och har också som mål att ta fram miljövänliga tapeter. Vår verksamhet representeras av kvalitetsprodukter.

Enblad&CO Samtida och tongivande skandinavisk stil med hög designgrad. Eco Wallpaper är ett svenskt varumärke som ska inspirera till en modern och avspänd livsstil där alla känner sig hemma. Tapetkollektionerna präglas av samtida och elegant nedtonad skandinavisk design med internationella influenser. Vår moderna produktionsanläggning i Borås är kvalitetscertifierad och håller en hög servicegrad. Ambitionen är att alla tapeter ska finnas tillgängliga för utleverans samma dag som de beställs.

Intrade är det lilla företaget med den stora ambitionen. Intardes mål är nämligen att leta rätt på världens absolut fräckaste tapeter och presentera dem på en designmedveten och kräsen svensk marknad. Intarde har alltså ingen egen tillverkning och inga egna produkter – bara en passion för heminredning i allmänhet och tapeter i synnerhet. Se oss gärna som upptäcktsresande i tapeter. Efter 25 år i branschen har Intrade givetvis väldigt bra koll på designers och producenter över hela världen. Varje år resulterar Intrades research och inköpsresor i ett antal skräddarsydda kollektioner som Intrade presenterar över hela landet.

Midbec säljer och levererar tapeter till färgfackhandeln. Tapeter. Smaka på det ordet. Det gör Midbec varje dag. Midbec lever och andas tapet. Med känselspröten riktade mot världen fångar Midbec snabbt upp stilar och trender. Handplockar produkter med fingertoppskänsla och genuint intresse. Vågar välja det djärva och nya. Inredning är lika individuellt som smaken. Därför har Midbec alltid ett stort urval tapeter att välja på inom olika trender och stilar. Aktuella tapeter för alla helt enkelt.

Golv

Tarkett tillverkar och säljer golv- och väggprodukter för hemmiljö och hela funktionslösningar för golv och vägg i offentlig miljö. Produktsortimentet är mycket brett och inkluderar trägolv, laminatgolv, linoleumgolv, textilgolv, sportgolv, vinylgolv och väggmattor för våtrum – alla i en mängd olika utföranden och med kompletterande tillbehör.

RBI interiör är en inspirerande leverantör av smarta inredningsprodukter. Det är produkter som ger kunden uppenbara fördelar när det gäller design och kvalitet. Inte egendomliga nischprodukter, men platta och smarta produkter för golv, väggar och tak. Produkterna tillverkas i Norge och kontoret ligger i Göteborg.

Interiör

Lundbergs Produkter har ett av marknadens starkaste sortiment som möjliggör att du kan skapa ett vackrare hem med produkter som trapprenovering, elementskydd, fönsterbänkar, garderober, skjutdörrar och förvaring. Bli inspirerad av Lundbergs unika design kombinerad med hög funktionalitet som skapar obegränsade möjligheter för dig och ditt hem.

Varumärken

KAMPANJER

Close

HEMLEVERANSER

EXTERN INFORMATION

Vi erbjuder from idag den 17 mars hemleverans av varor från vår innebutik.

Vad innebär detta? Jo tex djurfoder, hygienartiklar, toapapper, kakor, godis, pellets, färg, spik mm

Varje leverans är maximerad till 100 kg

Beställ före 12:00 så levererar vi före 15 dagen efter (OM varan finns på lager). Varan ställs då utanför er dörr med följesedel eller kvitto bifogad (vi ringer innan leverans – ansvaret för varan som ställs vid dörren är kundens).

Hur gör jag?

Ring 0415-17189 Välj butiken och beställ dina varor. 
Du får en kopia på order på din mail denna betalar du antingen via Swish i förskott eller bekräftar tillbaka på mail om du är fakturakund.

Avstånd <100kg <100kg

Inom 30 km 99 kr      (lastbil – ord prislista)

Vi erbjuder detta till alla kunder med hänsyn och respekt för allas bästa!

Våra Öppettider
Måndag tom fredag 7:00 - 18:00
Lördag och söndag 9:00 - 15:00