Lantbruk

Elstängsel

Vill du stänga inne dina djur eller vill du kanske stänga ute? Vi har ett komplett program inom stängsling. Allt för att kunna bygga och montera. Tryckta stolpar och plaststolpar i olika dimensioner. Vi har aggregat för både långa och korta stängsel.

Vatten

Friskt nytt vatten i en ren vattenautomat är viktigt för ditt djur. Vi har vattenkoppar och vattenkar för de lite större och mindre djuren. När kylan kommer krypande har vi elvattenkoppar och elvattenkar så du slipper bekymmer med fruset vatten.

Foder

Tillbehör såsom foderkrubbor, automater, saltstenshållare, hinkar mm. Allt som gör det lättare att utfodra dina djur. Detta och mycket mer hittar du hos oss.

Stall

Stallredskap som stallgrepar, spångrepar, gödselplockare, gödselskrapor och andra stallredskap kan du enkelt köpa hos oss. Sortiment från Delavals lantbrukskatalog, som den berömda DeLaval diskborsten, spendopp och diskmedel mm finns att tillgå. Köp din klippmaskin hos oss, vi har märken som DeLaval och Heiniger. Tillbehör som nya skär finns eller lämna in dina gamla för slipning hos oss för en billig peng.

Skadedjur

De elektriska flugfångarna och flugfälla bandet är effektiva för större ytor och är därför mycket populära i tex. stall, lagerlokal, industri, ladugård, restaurang etc. Vi ger dej möjligeten att fånga flugan, lätt som en plätt. Flugspray finns för dom som vill använda det. Tycker du att lilla myran skall bort, har vi olika produkter för det.

Elektroniska avskräckare

Används för att skrämma bort råttor och möss med ultraljud och magnetiska pulser. Vi har ett stort urval att välja på. Vill du istället använda musfälla så finns den mest effektiva och mest sålda hos oss. För att få bort mullvad som vill bo på din tomt så har vi ett antal olika fällor.

Varumärken

KAMPANJER

Våra Öppettider
Måndag tom fredag 7:00 - 18:00
Lördag och söndag 9:00 - 15:00