Trädgård

Efter vintern när ljuset återvänder och dagarna blir längre är det dags att börja förkultivera dom tidiga sorterna så dom har ett försprång när värmen kommer och vi sätter ut dom. Närodlat smakar bäst, särskilt när man varit med från början och sett den gro och spira.

Gräs

En grön och fin gräsmatta är något dom flesta vill ha. Därför rekommenderar vi att man gödslar ett par gånger per säsong. Ska man anlägga en ny gräsmatta bör man tänka på två saker. Hur tålig ska den vara och hur mycket tid vill man lägga på skötsel och klippning?

Redskap

Det ska vara kul och arbeta i trädgården, därför ska man välja redskap av bra kvalite och för rätt ändamål. Varför inte låta barnen få hjälpa till med sina egna små redskap.

Bevattning

För att gräsmattan och växterna ska hålla sig gröna och friska är det viktigt att vattna på rätt sätt. Det finns många olika produkter som kan hjälpa dig med bevattningen. Tex. Vattenslangar, slangvagnar, slangkopplingar mm. Men det går även utmärkt med en vanlig vattenkanna.

Skadedjur

Alla har vi säkert någon form av skadedjur i våra hem. Kan vara allt från möss, mördarsniglar, mjöldagg till en liten myra. För att bli av med dessa finns det olika bekämpningsmedel och fällor att ta hjälp av. Skadedjur kan orsaka stora bekymmer så börja bekämpa redan vid första tecknet.

Varumärken

KAMPANJER

Close

HEMLEVERANSER

EXTERN INFORMATION

Vi erbjuder from idag den 17 mars hemleverans av varor från vår innebutik.

Vad innebär detta? Jo tex djurfoder, hygienartiklar, toapapper, kakor, godis, pellets, färg, spik mm

Varje leverans är maximerad till 100 kg

Beställ före 12:00 så levererar vi före 15 dagen efter (OM varan finns på lager). Varan ställs då utanför er dörr med följesedel eller kvitto bifogad (vi ringer innan leverans – ansvaret för varan som ställs vid dörren är kundens).

Hur gör jag?

Ring 0415-17189 Välj butiken och beställ dina varor. 
Du får en kopia på order på din mail denna betalar du antingen via Swish i förskott eller bekräftar tillbaka på mail om du är fakturakund.

Avstånd <100kg <100kg

Inom 30 km 99 kr      (lastbil – ord prislista)

Vi erbjuder detta till alla kunder med hänsyn och respekt för allas bästa!

Våra Öppettider
Måndag tom fredag 7:00 - 18:00
Lördag och söndag 9:00 - 15:00