Spannmål

Vi köper din spannmål, tar emot den på våra två anläggningar i Hörby och Västerstad och säljer den åt dig. Alternativt lagrar du den hos oss och väljer själv när den ska säljas. Vår spannmålsmottagning i Västerstad är en av de modernaste i landet med snabb och effektiv logistik.

Grödor

I Hörby tar vi emot och lagrar foderkorn, havre, fodervete, rågvete. 2018 tar vi emot KRAVspannmål kvarnvete, vårvete, maltkorn, oljeväxter, åkerböna, foderkon, fodervete, råg och grynhavre.

I Västerstad tar vi emot och lagrar foderkorn, foderärt, höstoljeväxter, våroljeväxter, maltkorn (Planet), Råg, Höstvete (Julius och Brons) samt vårvete.

är du intresserad av premiumodling så kontakt gärna Mats Nilsson, 0415-17123, el Inge Sahlé, 17124, så hjälper vi dig.

Avtal

Poolavtal – du överlåter affärsbeslutet till Lantmännens mäklare som vid årets slut summerar alla affärer och betalar därefter ut så bra pris som möjligt.
Terminsavtal – du säkrar ditt pris till en viss nivå och tid.
Spotavtal – du säljer till dagsaktuellt pris
Lagringsavtal – du lagrar spannmålen hos oss och avgör själv när den ska säljas.
Nyhet 2018 – Mottagning av Krav Råg och Krav Grynhavre.

Vi samarbetar med Svenska Lantmännen om att vara mottagningsort i Skåne för ekologisk spannmål fr o m skörden 2018. Ekologisk spannmål är på stark frammarsch och vi vill vara med på tåget. Vilka sorter? Jo, kvarnvete, vårvete, maltkorn, oljeväxter, åkerböna, foderkon och fodervete men även 2:a-års karens utav fodervete, foderkorn råg och grynhavre.

Mottagningsorter Hörby och Västerstad

Vill du veta våra öppettider eller prata direkt med personalen på plattan under säsongen så ring 0415-17173.

Varumärken

Kampanj

Våra Öppettider
Måndag tom fredag 7:00 - 18:00
Lördag och söndag 9:00 - 15:00