Utemiljö

JABO är Sveriges ledande tillverkare av träprodukter för din trädgård. Inred ditt gröna rum och gör plats för det du alltid har drömt om. Hos Jabo hittar du kompletta byggsatser för friggebodar, attefallshus, förråd, garage och mycket mer. Vi levererar alltid med marknadens bästa garantier och i god tid.

Grillar

I snart 50 år har varumärket Landmann betytt kvalitet och säkerhet på den europeiska marknaden. Landmann är idag den ledande tillverkaren av kol- och gasgrillar i Europa. Landmann-grillar kännetecknas av: prisvärdhet, hög kvalitet, funktionalitet, informativa förpackningar och monteringsanvisningar och en mångfald av modeller och typer. För att lättare och snabbare nå ett lyckat grillresultat tillhandahåller Landmann ett komplett sortiment av grillar, grillkol, briketter, tändmedel och tillbehör av högsta kvalitet.

Trädgårdsmöbler

Lika enkelt som du flyttar fram klockan till sommartid, möblerar du trädgården i sommartid med Brafab. Brafab erbjuder dig marknadens bredaste och mest stilsäkra sortiment av bekväma och hållbara trädgårdsmöbler. Du ska känna dig trygg i att du valt en utemöbel från Brafab och du ska känna dig stolt när du bjuder hem till grillparty, kräftskiva eller midsommarafton. Om du bara vill slappa i din lugna vrå av trädgården utan att bli störd, ska du känna dig lugn i att göra det i just en Brafab-möbel. Och du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer.

Lekredskap

CanCangungor är svensktillverkade och till trägungorna används svenskt trä. Gungställningarna är av högsta kvalitet och inbjuder till trygg och stimulerande lek för barnen. Alla deras lekprodukter följer den europeiska lekstandarden EN-71 och hårt ställda krav på säkerhet, både vad gäller konstruktion, detaljutförande och materialval. Deras lekprodukter är CE-märkta och många också TÜV- testade för användning i den privata trädgården.

Pool

Chemoform har lång erfarenhet av att rena vatten i pooler och massagebad i alla storlekar. Vid frågor finns deras kemist, med lång erfarenhet av produktutbildning, till förfogande. Chemoforms produkter utvecklas oavbrutet, med särskild vikt lagd på säkerhet. Dessutom görs alltid användandet så enkelt så möjligt. Chemoform tillhandahåller även pooler och enklare spabad samt tillbehör.

Varumärken

KAMPANJER

Våra Öppettider
Måndag tom fredag 7:00 - 18:00
Lördag och söndag 9:00 - 15:00