Utemiljö

JABO är Sveriges ledande tillverkare av träprodukter för din trädgård. Inred ditt gröna rum och gör plats för det du alltid har drömt om. Hos Jabo hittar du kompletta byggsatser för friggebodar, attefallshus, förråd, garage och mycket mer. Vi levererar alltid med marknadens bästa garantier och i god tid.

Grillar

I snart 50 år har varumärket Landmann betytt kvalitet och säkerhet på den europeiska marknaden. Landmann är idag den ledande tillverkaren av kol- och gasgrillar i Europa. Landmann-grillar kännetecknas av: prisvärdhet, hög kvalitet, funktionalitet, informativa förpackningar och monteringsanvisningar och en mångfald av modeller och typer. För att lättare och snabbare nå ett lyckat grillresultat tillhandahåller Landmann ett komplett sortiment av grillar, grillkol, briketter, tändmedel och tillbehör av högsta kvalitet.

Lekredskap

CanCangungor är svensktillverkade och till trägungorna används svenskt trä. Gungställningarna är av högsta kvalitet och inbjuder till trygg och stimulerande lek för barnen. Alla deras lekprodukter följer den europeiska lekstandarden EN-71 och hårt ställda krav på säkerhet, både vad gäller konstruktion, detaljutförande och materialval. Deras lekprodukter är CE-märkta och många också TÜV- testade för användning i den privata trädgården.

Pool

Chemoform har lång erfarenhet av att rena vatten i pooler och massagebad i alla storlekar. Vid frågor finns deras kemist, med lång erfarenhet av produktutbildning, till förfogande. Chemoforms produkter utvecklas oavbrutet, med särskild vikt lagd på säkerhet. Dessutom görs alltid användandet så enkelt så möjligt. Chemoform tillhandahåller även pooler och enklare spabad samt tillbehör.

Varumärken

KAMPANJER

Close

HEMLEVERANSER

EXTERN INFORMATION

Vi erbjuder from idag den 17 mars hemleverans av varor från vår innebutik.

Vad innebär detta? Jo tex djurfoder, hygienartiklar, toapapper, kakor, godis, pellets, färg, spik mm

Varje leverans är maximerad till 100 kg

Beställ före 12:00 så levererar vi före 15 dagen efter (OM varan finns på lager). Varan ställs då utanför er dörr med följesedel eller kvitto bifogad (vi ringer innan leverans – ansvaret för varan som ställs vid dörren är kundens).

Hur gör jag?

Ring 0415-17189 Välj butiken och beställ dina varor. 
Du får en kopia på order på din mail denna betalar du antingen via Swish i förskott eller bekräftar tillbaka på mail om du är fakturakund.

Avstånd <100kg <100kg

Inom 30 km 99 kr      (lastbil – ord prislista)

Vi erbjuder detta till alla kunder med hänsyn och respekt för allas bästa!

Våra Öppettider
Måndag tom fredag 7:00 - 18:00
Lördag och söndag 9:00 - 15:00