Smådjur

Kattmat

Hos oss på Hörby Lantmän kan du handla kattfoder till din katt. Oavsett om du har en fin utställningskatt eller en bondkatt hemma på gården. Alla katter har olika näringsbehov beroende på aktivitets nivå och ålder och det är viktigt att anpassa fodret efter din katts behov. Vi har både torrfoder och våtmat för att din katt ska bli nöjd! Du hittar foder ifrån Royal Canin, Bozita, Bästis, Katty, Mjau och Franks Zoofor hos oss.

Hundmat

Hos oss hittar du ett stort utbud av hundfoder till din bästa vän. Vi har både torrfoder och våtmat till stora som små hundar. Dessutom har vi rasfoder, lightfoder, aktivitetsfoder och spanmålsfria foder  för hundar med speciella behov. På Hörby Lantmän hittar du foder ifrån Royal Canin, Eukanuba, Robur, Doggy, Carrier och Revir.

Fågelmat

Att mata vildfåglar under vinterhalvåret är mycket uppskattat av småfåglarna. Solrosfrö, talgbollar, nötter, vildfågelfrö och hampfrö är några exempel på vad som brukar uppskattas på fågelbordet. Har du tamfåglar som parakiter, undulater eller papegojor hittar du även foder till dem på Hörby Lantmän.

Tillbehör

Vi säljer kattsand i form av klumpbildande sand, kristallsand och pelletarerad pappersmassa. Du hittar även Evercleans alla sorter av sand hos oss.

Varumärken

KAMPANJER

Våra Öppettider
Måndag tom fredag 7:00 - 18:00
Lördag och söndag 9:00 - 15:00